glass-looblahnah

Pivovarna LOO∙BLAH∙NAH

Smo kraft pivovarna iz prestolnice, ki ustvarja unikatna kraft piva iz skrbno izbranih naravnih sestavin. S strastjo, iskrivostjo in spoštovanjem do pivovarske tradicije zavrtimo pivo v nov, drugačen in svež izdelek.

loo-blah-nah_english_ale_bottle

ENGLISH ALE

Tradicionalna zvrst angleškega piva, cepljenega s štirimi hmelji iz Savinjske doline. Slovenski Anglež torej, karamelen v prvem požirku, takoj zatem zeliščen in s cvetličnim pridihom. Ker gre za pivo, ki spoštuje tradicijo zvrsti premium bitter ale, ima blag okus in telo ter nizko alkoholno stopnjo.

IBU: 36
Alk. 4,4% vol

loo-blah-nah_american_pale_ale_bottle

AMERICAN PALE ALE

Klasično ameriško obarvan pale ale, ki zaradi nižje alkoholne stopnje sodi med lahkotnejša piva. Nasprotno pa pokaže mišice v aromi in okusu, kjer srečamo vrsto tropskih sadežev in opazno noto citrusov. Pookus je suh z zmerno grenkobo in zmerno karbonizacijo.njo.

IBU: 45
Alk. 4,9% vol

bottle_america-ipa

IPA

Gre za klasični ameriški India Pale Ale, kjer je poudarek na hmelju – pivo ga vsebuje kar sedem različnih vrst. Že sam vonj – tropsko sadje v podpori citrusov in rahlih borovcev – vam bo razkril okus piva, ki se zaključi z dolgo in intenzivno grenčico.

IBU: 60
Alk. 5,9% vol

bottle_gold-ale

GOLD ALE

Lahkotno pivo, ki vas bo navdušilo s svojo svežino in nezgrešljivim pečatom novih aromatičnih hmeljev, pridelanih izključno v Sloveniji. Pivo sprva spominja na tropske sadeže, nato pa hmelji pričarajo blag, sladkobno maslen pookus, ki ga uravnoteži jasno izražena grenkoba.

IBU: 50
Alk. 4,4% vol

loo-blah-nah_porter_bottle

PORTER

Tradicionalno temno angleško pivo s pridihom slovenskega hmelja bobka. V vonju in okusu srečamo karamelo, temno čokolado, oreščke in praženo kavo. Kljub temu pivo ni težko, ima nižjo stopnjo alkohola in karbonizacije ter je primeren za uživanje ob hrani, predvsem mesni.

IBU: 30
Alk. 4,7% vol

loo-blah-nah_steklenica_cider_rosa

CIDER

Tradicionalni angleški cider z občutno kislobo in trpkostjo, ki mu jo dajejo gorenjska jabolka. Gre za povsem naravni cider brez kakršnihkoli dodatkov ali sladil. Vonj je tipično jabolčen z blagim pridihom vanilje, ki se nadaljuje v okus z lepo zaznavno sladkobo. Zaključek je trpko kiselkast z izrazito karbonizacijo.

looblahnah_t-shirt

SPLETNA TRGOVINA – PRIHAJA KMALU

Artikle LOO-BLAH-NAH (majice, puloverje s kapuco, kozarce, podstavke, table, …) lahko dobite v trgovini SUVENIRJI na Petkovškovem nabrežju 27a v Ljubljani.