glass-looblahnah

O NAS

LOO∙BLAH∙NAH je lokalna kraft pivovarna, naš cilj pa je delati unikatna kakovostna kraft piva iz naravnih sestavin. S strastjo, iskrivostjo in spoštovanjem do pivovarske tradicije zavrtimo pivo v nov, drugačen in svež izdelek.

Težko bi se pohvalili s tradicijo, varimo namreč od leta 2016, z lahkoto pa se pohvalimo z znanjem o pivu in z našim pivom.

bottle_pale-ale

ENGLISH PALE ALE

Gre za tradicionalno zvrst angleškega piva cepljenega s štirimi hmelji iz Savinjske doline. Slovenski Anglež torej, karamelen v prvem požirku, takoj zatem zeliščen in s cvetličnim pridihom. Ker gre za Pale Ale, ki spoštuje tradicijo Extra Special Bitter (ESB) piva ima blag okus in telo ter nizko alkoholno stopnjo.

IBU: 36
Alk 4,4% vol

bottle_america-ipa

AMERICAN IPA

Gre za klasični ameriški Indian Pale Ale, kjer je poudarek na hmelju – pivo ga vsebuje kar sedem različnih vrst. Že sam vonj – kup tropskega sadja v podpori citrusov in rahlih borovcev – nam razkrije okus piva, ki se zaključi z dolgo in intenzivno grenčico.

IBU: 60
Alk 5,9% vol

bottle_gold-ale

GOLD ALE

Lahkoten Gold Ale je prava oda novemu valu slovenskih aromatičnih hmeljev. Pivo navduši s svojo svežino in nezgrešljivim pečatom hmelja, ki spominja na okus tropskih sadežev. Hmelji pustijo blag, sladkobno maslen pookus, ki pa ga uravnoteži precej jasno izražena grenkoba.

IBU: 50
Alk 4,4% vol

bottle_amber-ale

AMBER ALE

To pivo odlikuje ne le topla jantarna barva pač pa tudi aroma in okus. Poudarek je na karamelnem okusu, medtem ko so arome hmeljev bolj v ozadju. Sadni vonj in okus, ki spominja na češnje in višnje s pridihom citrusa, je prvi vtis, izkušnjo pa zaokroži še karamela in neizogiben okus praženosti.

IBU: 30
Alk 4,9% vol

looblahnah_t-shirt

SPLETNA TRGOVINA – PRIHAJA KMALU

Artikle LOO-BLAH-NAH (majice, puloverje s kapuco, kozarce, podstavke, table, …) lahko dobite v trgovini SUVENIRJI na Petkovškovem nabrežju 27a v Ljubljani.